Over ons

Ons Kantoor

Gelegen in Kamerik aan de Overstek 2c, vormt Fiable Administraties het aanspreekpunt voor al uw financiële en fiscale behoeften. Ons team, bestaande uit elf deskundige medewerkers, biedt hoogwaardige dienstverlening op het gebied van administratie, salarisadministratie en belastingaangiften.

Onze aanpak

Bij Fiable Administraties is onze ambitie om zorgvuldige en persoonlijke dienstverlening aan elke klant te leveren. We streven ernaar om voor elke uitdaging een op maat gemaakte oplossing te vinden, waarbij we trots zijn op ons vermogen om nauw samen te werken met onze cliënten en duurzame relaties te onderhouden.

Maatschappelijke betrokkenheid

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij leveren een actieve bijdrage aan de lokale gemeenschap door sportieve en maatschappelijke organisaties in en rond Kamerik te ondersteunen. Als trotse sponsor van de korfbalvereniging SDO, bevorderen wij sport en lokale ontwikkeling in onze gemeenschap. Door onze steun aan de stichting Child’s Destiny of Hope, helpen wij tevens mee aan het bieden van kwalitatief onderwijs in Oeganda. Onze betrokkenheid bij deze stichting, toont onze toewijding voor het creëren van hoop en kansen voor kinderen in een derdewereldland.

Versterk ons team

Bij Fiable Administraties zijn wij altijd op zoek naar gedreven professionals die ons team willen versterken. Herken jij jezelf in de ambitie en passie van Fiable Administraties, dan gaan wij graag het gesprek aan om dit nader met elkaar te onderzoeken!

Heeft u een vraag of zoekt u advies?

U kunt ons vrijblijvend mailen via info@fiableadministraties.nl of bellen op 0348-769089.