Uitbesteden administratie

Helemaal bij met uw financiële administratie? Dat regelen wij voor u.
Wij verzorgen ook voor u de jaarrekening.

Financiële administratie

Wij kunnen voor u de complete financiële administratie verzorgen. Van het inboeken van uw facturen tot en met het opstellen van de jaarrekening en de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel. Ook verzorgen wij de rapportage naar de bank. Wij doen dit volledig online zodat u inzicht heeft.

Optimaliseren (administratieve) processen

Graag denken wij met u mee om de processen zo in te richten dat u de informatie krijgt die nodig is met de minst mogelijke tijdsinspanning. Ook denken wij mee met mogelijkheden om kosten te reduceren en omzet te vergroten.

Specifieke diensten

Heeft u nog specifieke wensen, hieronder staan nog enkele diensten van ons. Mocht de dienst waar u mee geholpen bent er niet bijstaan, neem dan vooral contact met ons op om te kijken of we u toch kunnen helpen.

Inkoopfacturen en betalingen

Wilt u volledig controle over uw betalingen maar niet meer alle handelingen uitvoeren? Dat kan, wij bieden u de facturen online ter goedkeuring aan en bij akkoord gaan wij over tot betaling.

Facturatie en debiteurenbeheer

Samen met u kunnen we het beste en meest efficiënte proces opstarten voor facturatie en debiteurenbeheer. Zo bent u er zeker van dat al uw diensten worden gefactureerd. Daarnaast worden debiteuren tijdig herinnerd indien zij te laat zijn met het betalen van uw factuur.

Personeel

Indien u personeel in dienst heeft kunnen wij u ontzorgen met uw personeelsadministratie, denk hierbij aan het opstellen van contracten tot aan de salarisstroken. U krijgt vanzelf een melding wanneer u bijvoorbeeld een arbeidscontract moet beoordelen. Bij akkoord wordt deze direct ter ondertekening aan de (nieuwe) medewerker verzonden. Alles volledig digitaal, snel en makkelijk.

Projectadministratie

Wilt u worden geholpen met uw projectadministratie? Geen probleem. Samen met u kiezen we de beste (online) oplossing en zorgen dat deze optimaal wordt ingericht zodat u en uw medewerkers zich kunnen focussen op het werk wat ze echt leuk vinden.

Heeft u een vraag of zoekt u advies?

U kunt ons vrijblijvend mailen via info@fiableadministraties.nl of bellen op 0348-769089.