Salarisverwerking

Van arbeidscontract tot salarisstrook kunnen wij voor u verzorgen. Het dossier staat volledig online voor u en uw werknemer.

Salarisadministratie

De salarisadministratie wordt door ons in een online omgeving gevoerd, waarbij u de mogelijkheid heeft om mee te kijken in het salarisproces. Ook kunt u online eenvoudig het personeelsdossier bijhouden en kunt u bijvoorbeeld uw verlofregistratie via een app regelen. Indien gewenst kunt u ook zelf input verzorgen die door ons periodiek wordt gecontroleerd op juistheid.

Ook bieden wij u de mogelijkheid om een deel van het personeelsdossier te delen met uw medewerker zodat vragen over arbeidscontracten en dergelijke tot het verleden behoren. Ook kan het personeelslid zelf zijn adres wijzigen. Dit scheelt weer een hoop administratief werk.

Wij stellen ook arbeidscontracten voor uw medewerkers op die u voor akkoord krijgt. Na uw akkoord wordt dit contract direct automatisch ter ondertekening doorgezonden naar de (nieuwe) werknemer.

Personeelsvraagstukken

Maak uw personeelsbeleid bespreekbaar en laat u op maat adviseren. Met onze jarenlange ervaring en kennis gebundeld in een breed scala aan diensten en advies kunnen we al de werkzaamheden rondom uw personeelszaken uit handen nemen. Zo haalt u het optimale resultaat uit uw onderneming en uw medewerkers.

Heeft u een vraag of zoekt u advies?

U kunt ons vrijblijvend mailen via info@fiableadministraties.nl of bellen op 0348-769089.