Begeleiden en controle administratie

Wanneer u zelf de boekhouding verwerkt helpen wij u met datgene waar u zelf niet uitkomt.
Wij verzorgen ook voor u de jaarrekening.

Financiële administratie

Heeft u zelf een boekhoudprogramma of boekt u graag zelf de boekhouding in? Dat kan. Wij kunnen u één van onze boekhoudprogramma’s aanbieden of wij kunnen u helpen met uw boekhouding. Wij hebben affiniteit met Yuki, Snelstart, e-Accounting, AFAS, CashWeb, Exact Online en Davilex. Gebruikt u een ander programma, neem gerust toch contact met ons op.

Wij kunnen op afstand de computer met uw toestemming overnemen en zo direct op uw scherm meekijken. Ook zijn onze programma’s allemaal online zodat wij zonder overname van uw scherm direct mee kunnen kijken in de boekhouding.

Jaarafsluiting

Daarnaast verzorgen wij voor u de jaarrekening en de publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel. Ook regelen wij de door de banken verplicht gestelde bankrapportage.

Personeel

Indien u personeel in dienst heeft kunnen wij u ontzorgen met uw personeelsadministratie, denk hierbij aan het opstellen van contracten tot aan de salarisstroken. Alles volledig digitaal en ook krijgt u hierbij een melding wanneer u bijvoorbeeld een arbeidscontract moet beoordelen. Bij akkoord wordt deze direct (digitaal) aan de (nieuwe) medewerker verzonden voor akkoord. Snel en makkelijk.

Optimaliseren (administratieve) processen

Graag denken wij met u mee om de processen zo in te richten dat u de informatie krijgt die nodig is met de minst mogelijke tijdsinspanning. We kijken samen met u naar mogelijkheden om kosten te reduceren en omzet te vergroten.

Tijdelijke ondersteuning

Heeft u het tijdelijk te druk om de administratie te regelen, dan kunt u ons bellen voor extra ondersteuning. Wij hebben enthousiaste professionals voor u klaarstaan.

Heeft u een vraag of zoekt u advies?

U kunt ons vrijblijvend mailen via info@fiableadministraties.nl of bellen op 0348-769089.