Dienstverlening

Wij kunnen een breed aanbod van diensten op financieel en fiscaal gebied leveren. Dit doen wij waar nodig door samenwerking met diverse specialisten. Onderstaand ziet u een greep uit onze dienstverlening die wij met veel plezier aan u aanbieden.


Administratieve dienstverlening

Financiële administratie

Wij kunnen voor u de complete financiële adminstratie verzorgen tot en met het opstellen van de jaarrekening en de verplichte publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel. Ook verzorgen wij de bankrapportage welke verplicht is gesteld door de banken. Uiteraard kan hier ook voor andere varianten worden gekozen, bijvoorbeeld dat wij u begeleiden bij de verwerking van uw administratie.

Optimaliseren (administratieve) processen

Graag denken wij met u mee om de processen zo in te richten dat u de informatie krijgt die nodig is met de minst mogelijke tijdsinspanning. Ook denken wij mee met mogelijkheden om kosten te reduceren en omzet te vergroten.

Salarisadministratie

De salarisadministratie wordt door ons in een online omgeving gevoerd, waarbij u de mogelijkheid heeft om mee te kijken in het salarisproces. Ook kunt u online eenvoudig het personeelsdossier bijhouden en kunt u bijvoorbeeld uw verlofregistratie via een app regelen. Indien gewenst kunt u ook zelf input verzorgen die door ons periodiek wordt gecontroleerd op juistheid.

Tijdelijke ondersteuning

Heeft u het tijdelijk te druk om de administratie te regelen, dan kunt u ons bellen voor extra ondersteuning.
Wij hebben enthousiaste professionals voor u klaarstaan.

Fiscale dienstverlening

Verzorgen belastingaangiften

Wij verzorgen al uw aangiftes, zoals de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting.
Hierbij vinden wij het belangrijk dat u niet tegen verrassingen aanloopt.

Belastingadvies

Fiscale regels en de belastingwetgeving zijn continue in beweging. Wij adviseren u graag in het optimaal benutten van fiscale mogelijkheden. We kijken daarbij naar de ontwikkeling van de onderneming en uw persoonlijke toekomst. Samen sparren en hardop denken, met als resultaat het bereiken van een fiscaal optimale situatie.

Omzetting ondernemingsvorm

Bij de keuze tussen ondernemingsvormen zijn afwegingen van fiscale mogelijkheden, tariefvoordelen en risicoafscherming belangrijke gebieden. Wij kunnen u helpen met de keuze van de ondernemersvorm welke per saldo u de meeste voordelen geeft. Wilt u na enkele jaren uw onderneming overdragen dan is het misschien nu al nodig om uw rechtsvorm aan te passen.

Subsidieadvies

U kunt als ondernemer in het MKB mogelijk gebruik maken van vele interessante subsidiemogelijkheden. Laat u niet afschrikken door de complexiteit van de aanvraagprocedure. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van subsidies en zijn u hierbij graag van dienst.

Bedrijfsbegeleiding

Begrotingen en prognoses

Wanneer u meer inzicht in uw onderneming of meer grip op uw onderneming wilt hebben dan is belangrijk om een goede forecast te maken. Zo krijgt u houvast en kunt u, indien nodig, tijdig bijsturen wanneer de werkelijke cijfers afwijken.

Financieringen

U wilt investeren en heeft daarvoor een financiering nodig? Financierders gaan tegenwoordig niet meer over één nacht ijs en eisen van u een goed verhaal.
U moet uw aanvraag daarom goed kunnen onderbouwen om uw financiering tot een succes te maken.
Wij hebben de ervaring en deskundigheid om u hierbij te begeleiden. Van voorbereiding tot en met afhandeling zitten wij naast u aan tafel.

Financiële planning

De eerste stap bij financiële planning is het in kaart brengen van uw financiële huishouding. Samen met u bespreken we wat uw wensen en doelstellingen zijn.
Aan de hand hiervan bekijken we of deze wensen en doelstellingen haalbaar zijn. Daarbij bekijken we hoe uw financiële situatie zo optimaal mogelijk kan worden ingericht.
De bevindingen leggen we vast in een financieel plan, welke een leidraad is voor de komende periode.

Personeelsvraagstukken

Maak uw personeelsbeleid bespreekbaar en laat u op maat adviseren. Met onze jarenlange ervaring en kennis gebundeld in een breed scala aan diensten en advies kunnen we al uw zorgen rondom personeelszaken uit handen nemen. Zo haalt u het optimale resultaat uit uw onderneming en uw medewerkers.

U kunt ons vrijblijvend mailen via info@fiableadministraties.nl of bellen op 0348-769089.