Belastingaangiften en fiscale dienstverlening

Als ondernemer en vaak ook als particulier bent u verplicht (enkele) belastingaangiften in te dienen. Deze dient u wellicht zo goed, accuraat en voordelig mogelijk in. Wij helpen u hier graag mee.

Verzorgen belastingaangiften

Wij verzorgen al uw aangiftes, zoals de aangifte omzetbelasting, inkomstenbelasting, schenk- en erfbelasting, dividendbelasting en vennootschapsbelasting. Hierbij vinden wij het belangrijk dat u niet tegen verrassingen aanloopt.

Belastingadvies

Fiscale regels en de belastingwetgeving zijn continue in beweging. Wij adviseren u graag in het optimaal benutten van fiscale mogelijkheden. We kijken daarbij naar de ontwikkeling van de onderneming en uw persoonlijke toekomst. Samen sparren en hardop denken, met als resultaat het bereiken van een fiscaal optimale situatie.

Omzetting ondernemingsvorm

Bij de keuze tussen ondernemingsvormen zijn afwegingen van fiscale mogelijkheden, tariefvoordelen en risicoafscherming belangrijke gebieden. Wij kunnen u helpen met de keuze van de ondernemersvorm die u per saldo de meeste voordelen geeft. Wilt u na enkele jaren uw onderneming overdragen dan is het misschien nu al nodig om uw rechtsvorm aan te passen.

Heeft u een vraag of zoekt u advies?

U kunt ons vrijblijvend mailen via info@fiableadministraties.nl of bellen op 0348-769089.