Bedrijfsbegeleiding

Is uw bedrijf nog niet toe aan een volwaardig financieel controller? Dan kunnen wij de oplossing voor uw zijn. Wij hebben veel ervaring als controller, ondernemer en financieel adviseur. Hierdoor bieden wij u volwaardige sparringpartners over de financiën van uw bedrijf.

Begrotingen en prognoses

Wanneer u meer inzicht in of meer grip op uw onderneming wilt hebben dan is het belangrijk om een goede forecast te maken. Zo krijgt u houvast en kunt u, indien nodig, tijdig bijsturen wanneer de werkelijke cijfers afwijken.

Financieringen

U wilt investeren en heeft daarvoor een financiering nodig? Financierders gaan tegenwoordig niet meer over één nacht ijs en eisen van u een goed verhaal. U moet uw aanvraag daarom goed kunnen onderbouwen om uw financiering tot een succes te maken. Wij hebben de ervaring en deskundigheid om u hierbij te begeleiden. Van voorbereiding tot en met afhandeling zitten wij naast u aan tafel.

Financiële planning

De eerste stap bij financiële planning is het in kaart brengen van uw financiële huishouding. Samen met u bespreken we uw wensen en doelstellingen en of deze haalbaar zijn. Aan de hand hiervan bekijken we of deze wensen en doelstellingen haalbaar zijn. Daarbij bekijken we hoe uw financiële situatie zo optimaal mogelijk kan worden ingericht. De bevindingen leggen we vast in een financieel plan, die als leidraad kan dienen voor de komende periode.

Personeelsvraagstukken

Maak uw personeelsbeleid bespreekbaar en laat u op maat adviseren. Met onze jarenlange ervaring en kennis gebundeld in een breed scala aan diensten en advies kunnen we al uw zorgen rondom personeelszaken uit handen nemen. Zo haalt u het optimale resultaat uit uw onderneming en uw medewerkers.

Heeft u een vraag of zoekt u advies?

U kunt ons vrijblijvend mailen via info@fiableadministraties.nl of bellen op 0348-769089.